Big L, uw kledingwinkel Sprang-Capelle

Ons Big L filiaal in Sprang Capelle ligt aan de Kerkstraat 102 in Sprang Capelle vlakbij de grote kerk in Sprang. Het oude pand is een paar jaar geleden compleet verbouwd en straalt nu een industrieel karakter uit.

De kledingwinkel heeft een oppervlakte van 700m2. De commerciële merken als G-star, LTB, PME Legend, Only, Pieces, Petrol Industries en Object maken van Big L Jeans de perfecte kledingwinkel voor het hele gezin. Voor de kinderen is er een groot aanbod aan kleding met merken als; B-Nosy,Name-It,Tygo& Vito,Gabbiano,Cars,LTB en Petrol. Door de wekelijks wisselende collectie worden de nieuwste fashiontrends direct aan het winkelend publiek getoond.

 

Bereikbaarheid

De winkel is makkelijk te bereiken vanaf de A59 en de N261. Voor de winkel kan de auto gratis geparkeerd worden.

Ons enthousiaste team onder leiding van Janny de Bie is dagelijks bezig met het updaten van de modezaak. De combinatie van onze Brabantse gezelligheid, goede service en een mooi commercieel aanbod maakt van Big L een begrip in Sprang Capelle en omgeving. Loop eens binnen bij onze grote modezaak in Sprang en laat je inspireren en verassen, de koffie staat klaar!

 

 Big L Sprang-Capelle

Adres

 

Kerkstraat 102
5161 EE Sprang-Capelle

sprangcapelle@bigl.nl
0416 - 540440

Openingstijden

 

Dinsdag t/m donderdag 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uu