LTB

LTB jeans

Op zoek naar een spijkerbroek met een stoere uitstraling? LTB is dan bij uitstek het merk. Deze kledinglijn bestaat uit een gevarieerd aanbod jeans, van slim fit tot driekwart jeans. De collectie bestaat uit zowel herenkleding als dameskleding. Ontdek de stonewash jeans of de iconische LTB Molly of één van de andere populaire modellen. Bekijk alle LTB broeken bij Big L. Gratis verzonden vanaf € 50,-.

Op dit moment hebben we in deze categorie geen artikelen in onze webshop.

LTB jeans

LTB is een gerenommeerd jeans merk van Turkse origine. Sinds de jaren '40 ontwerpt en produceert het bedrijf trendy en fashionable kleding. Sindsdien is het uitgegroeid tot een merk dat internationale bekendheid geniet. Dit komt door de originele ontwerpen en de topkwaliteit die LTB biedt. Het merk is dan ook hip en populair. Big L kent een ruim aanbod jeans.

LTB verkooppunten

Op zoek naar een LTB verkooppunt? Big L kent in totaal acht kledingwinkels. U kunt terecht in elk van onze kledingwinkels voor uw favoriete LTB jeans. Wij zijn gevestigd in Almere, Aalsmeer, Zoetermeer, Sprang-Capelle, Hoogvliet, Leidschendam, Veldhoven en Rotterdam Hillegersberg.