G-STAR

G-Star

G-Star is een Nederlands kledingbedrijf. Sinds de jaren '80 ontwerpt en maakt het bedrijf kleding. Het is zowel in binnen- als buitenland een gewild merk om zijn kenmerkende stijl. Maak een fashion statement met de unieke uitstraling van G-Star. Met de authentieke kledingstukken van dit merk onderscheid je jezelf van de massa. Hoewel G-Star vooral bekend is van haar jeans, maakt het bedrijf ook andere soorten kleding, zoals jassen, schoenen, truien, vesten, t-shirts en accessoires. Waar je ook naar op zoek bent, Big L biedt een ruim assortiment van G-Star items. Hierdoor vind je altijd een jeans of sweater die bij je past.


Ongeacht hoe je wilt overkomen, met de trendy kleding in onze G-Star shop kom je altijd goed voor de dag. De kledinglijn wordt gekenmerkt door zijn eigentijdse look. Hou jij van opvallende kleding? Dan is G-Star bij uitstek het merk voor jou! Door het gebruik van kwalitatieve materialen en oog voor detail kent ieder kledingstuk een eigen karakter.


Op dit moment hebben we in deze categorie geen artikelen in onze webshop.

 

G-Star online sale

Op zoek naar voordelige G-Star kleding? Zoek niet verder! Big-L kent een ruim assortiment kleding van dit Nederlandse merk. Zo bieden wij onder andere jassen, jeans en andere broeken. Bovendien is er een ruim aanbod van zowel dames- als herenkleding van dit merk. Sinds 1984 koopt Big L jeans in, parallel aan de importeur. Big L kent dan ook zeer scherpe prijzen, ook voor G-Star. Bekijk ons G-Star assortiment en bestel direct jouw kleding of haal het af in één van onze G-Star winkels. Bekijk hieronder een overzicht van onze G-Star winkels: